Корзина
32 отзыва
457-77-29
Кузнечная мастерская "LIVE METALL"

Відкритий лист звернення ГО "Національна спілка митців з художнього металу"

04.09.18

18 червня 2018 року почала свою діяльність Громадська організація «Національна спілка митців з художнього металу».

Молода організація тільки починає крокувати своїм творчим життям. І її першим кроком є відкрите звернення до громадськості, творчих працівників, державних органів та органів місцевого самоврядування.

Перш за все  Громадська організація «Національна спілка митців з художнього металу» інформує громадськість і керівників, що почала свою діяльність спрямовану на популяризацію та розвиток мистецтва художньої обробки металу.

Громадська організація відкрита до співпраці з усіма не байдужими до розвитку українського мистецтва.

Керівництво організації пропонує державним установам та громадським організаціям звертатись до Громадської організації з пропозиціями щодо заходів культурного та мистецького значення.

Керівництво Громадської організації звертається до Дніпропетровської обласної державної адміністрацій та органів місцевого самоврядування з проханням сприяти діяльності Громадської організації «Національна спілка митців з художнього металу», що передбачено Законом України «Про професійних творчих працівників та творчі спілки» та інших нормативно-правових  актів, що регулюють діяльність творчих спілок.

Голова

Громадської організації «Національна спілка митців з художнього металу»

Тетяна Тицька